Choď na obsah Choď na menu
 


Maite Perroni-rozhovor pre En Tú Zona Polanco

3. 7. 2016

maiteperronib.jpg

Aká je Maite každý deň?
Každý deň som veľmi obyčajný človek...prirodzená.Páči sa mi obliekať pohodlne/voľne,ale všetko záleží od toho,kam sa chystám ísť. Tým viacej sa a mi páčia prirodzenejšie veci,pretože si myslím,že menej je niekedy viac. Keď mám voľný deň idem na kolieskové korčule,do kina,rada trávim čas s rodinou a priateľmi.Milujem byť s nimi.

Prezradíš niečo,čo vie málo ľudí?
Mám obrovskú slabosť pre topánky!(Smeje sa) a milujem čokoládu.

Ako začala tvoja kariéra?
Všetko to začalo v deň,keď som študovala na strednej škole CEA(Centrum umeleckého vzdelávania). Potom som išla s kamarátkou do konkurzu na Disney Channel,kde bolo 500 ľudí a podarilo sa mi dostať medzi 20 finalistov.

Tvoj duet v RBD,aké to bolo?
spomínam si,že všetci z CEA išli na konkurz do "Rebelov".Bolo tam veľa ľudí. Niekoľko mesiacov sme mali kurzy herectva a spevu. Na konci mi oznámil,že som bola prijatá do projektu. Pre tých,ktorý sa dostali do RBD to bolo veľké prekvapenie. Všetko sa stalo v pravý čas. Byť na javisku bola veľká zodpovednosť,lebo RBD malo veľa fanúšikov v mnohých krajinách.

Tento okamih ovplyvnil vašu kariéru?
Bolo to veľmi ťažké. Bolo plno projektov,dobrých priateľov a užasných zážitkov. Pre mňa bolo všetko veľmi dôležité. Milujem svoju prácu. Čo sa mi páči najviac,je pre mňa neustále začať od nuly po ukončení projektu. Neustála výzva,ktorá umožnuje rásť s každým dňom.

Kariéra ako umelkyňa po skončení RBD:
Vedela som,že RBD už viac nebude môcť "začať od nuly". V tej dobe som sa zamerala na hranie,ale stále som ešte neopustila hudbu,pretože som mala šťastia a spievala som rôzne piesne pre niektoré televízne projekty,na ktorých som sa zúčastňovala a teraz som blízko k vydaniu svojho druhého albumu.

Čo sa jej páči naviac na hudobnej kariére?
Páči sa mi celý proces ,ale predovšetkým zdieľanie s publikom.

 

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Zatiaľ nebol vložený žiadny komentár.