Choď na obsah Choď na menu
 


Dulce Maria-Rozhovor pre Estilo DF

11237564_1540081336304102_1185816463018510208_n.jpg

Dulce Maria sa stala herečkou a speváčkou. Práve toto jej zabezpečilo slávu a úspech. Získala veľmi veľkú popularitu, Jej talent aj naďalej rozvíja.
V súčastnosti hrá v telenovele "Corazon Que Mient",kde po prvý krát hrá zápornú rolu. O tomto a o plánoch hovorila s Estilo DF.


 

Ako sa cítite, o 25 rokov svojej kariéry v hudbe?

"To je niečo divné, pretože ja mám len 30 rokov. Neviem viesť žiadnen iný spôsob života. V piatych rokoch som začala. Sú  to moje povinnosti. Keď mi bolo 15 bola som členom skupiny Jeans, potom Clase 406. Potom som  si uvedomila, že je to  môj spôsob, ktorý som poznala. Začala som a zapojila som sa  k hudbe. Už vtedy som vedel, že to bude môj spôsob života. Som profesionálka v práci. "

Ako sa vám páči rolu zloducha?

"Som veľmi šťastná! Vrátila som sa po 6 rokoch  k telenovelam. Pred dvoma rokmi som hrala v Mentira Para Vivir. Teraz výrobca CQM mi dal príležitosť stelesňovať charakter Renaty. Emocionálne atraktívne."

Prečo ste sa povedať, že túto produkciu?

"Bol to návrh rolu postavy, ktorá má dlhú históriu. Renata je sirota. Jediná vec, ktorú má v živote sú peniaze. Vždy ich mala v hojnosti. Bolo to iné v mojom živote. Teraz som  veľmi zmätená a bezmocná. Budem sa snažiť prežiť v ich prostredí rôznymi spôsobmi. V určitom okamihu si uvedomíte, že  môžem dostať to, čo chcem. Naučím  sa manipulovať s inými. To je to, čo viem o jej histórii je to menej ako polovica ".

Bude  táto poviedka pravdivá?

"To je adaptácia románu" Laberintos de Pasión ", úplne odlišná a  bola vykonaná v krátkej verzi.. Bude to 140 kapitol. Nahrávanie bude trvať štyri mesiace. "

A hudba? Aké sú vaše plány?

"Tento rok som dokončila turné Sin Fronteras, môj druhý album. Mám plány na ďalší album, ale to nejakú dobu potrvá. Teraz mám prestávku v hudobnej kariére, ale nebudem sedieť so založenými rukami. Teraz  skladám piesne, hľadám  a som neustále v zázname".

Vytvorenie disku je dlhodobý proces ...

"Áno, pane. Píšem a propagujem pár vecí, aby mi moji priatelia vedeli tiež pomôcť. Často mi dávajú svoje piesne a ja  pracujem na nich. Sú tam piesne, ktoré budú na albume. Je možné, že v apríli uvidíte môj nový singel ".

Je isté, že sa budete podieľať na Jeans prehliadke skupiny ...?

"Všetko nasvedčuje tomu, že áno. Diskutovali sme  dlhú dobu. Tiež som mal rozhovor s Ari Borovoy. Dostala som pozvánku na prvú šou v Metropolitnom, ale nemohla som sa jej zúčastniť. Bola som v Európe. Nie je to tak dávno čo som bola v Španielsku, Brazílii, Čile, Argentíne a Európe. Teraz v marci budem s nimi. "

Aká bolo vaša stretnutie s európskymi fanúšikmi?

"Bol to úžasný zážitok, najmä v Poľsku a Slovinsku, pretože ich jazyky sú si veľmi podobné. Niektorí fanúšikovia hovorilo španielsky cez telenovelu Rebelde a boli prekladatelia medzi nimi a mnou. Je to úžasné. Keď sme  komunikovali prostredníctvom hudby, ktorú prekročili bariéry jazyka a vzdialenosti.To isté sa deje v sieti. Som blízko k nim, napriek diaľke. Sú súčasťou môjho života a ja som ich. "

O čom sa podelili fanušici?

"Oni sa  so mnou podelili o  všetkom ..., ako žijú, trápenia, radosti, napr. Ako sú zastrašovaní a ako prežili zlomené srdcia. Je to pre mňa dôležité, že otvorili predo mnou a verili mi. "

Spomínate si na nejaký konkrétné udalosti spojené s nimi?

"Pred niekoľkými rokmi som navštívil dievčinu,ktorá trpí leukémiou. Dala mi veľkú lekciu. Ukázala mi, že je to skvelý bojovník. Veľa som s ňou hovorila. Povedala mi, že pred dvoma rokmi mala transplantáciu kostnej drene. Bohužiaľ došlo k relapsu. Tento mladý človek podporiť svojich kolegov z nemocnice piesnou "No Pares 'a RBD hudby. Som si istá, že im dala nádej na lepší zajtrajšok. Som ráda, že môžem  s nimi hovoriť. "

Máte tiež dospelých fanúšikov?

"Len v minulom roku som navštívila väznicu pre ženy. Hovorila som s nimi a spievala. Pozvali ma na  film Malý chlapec, Eduardo Verástegui. Tam bola diskusia o scéne z filmu. Sú presvedčená, že môžu zmeniť život a žiť lepšie. "

 

Ste poverčivá?

 

"Nie, nikdy. Verím, len v Boha, a ja viem, že to podporuje to, čo robím. "

Máte plány na osobný život?

"Teraz som sama. Nehľadám partnera.  Sústredím sa na herectvo a hudbu. Nechcem milostný vzťah na chvíľu. V určitom okamihu som premýšľala o založení rodiny. Teraz málokto hľadá stabilitu. Ľudia sú spolu len na okamih. "

Aký je ideálny muž podľa vás?

"Nemám konkrétny typ. Želám si, aby bol o niečo starší ako ja. Kto oceňuje hodnotu kompromisu.  Pozná hodnotu lásky, myslenia a  podobne. "

Čo robíte vo svojom voľnom čase:

"Snažím sa byť so svojou rodinou, a trávim s nimi svoj voľný čas. Chodím do kúpeľov, kde odpočívam. Páči sa mi to. "

Kino:

"Páči sa mi, že typ filmov o umení a akcii. Drámy a filmy, ktoré dojímajú. "

Fanúšikovia:

"Aj keď som unavená a mala som zlý deň,vždy si nájdem čas pre nich.Oni sú požehnaním pre mňa.Som ráda, že sú blízko pri mne. "

 

Komentáre

Pridať komentár

Prehľad komentárov

Expensive Blood Crushing and Nerve Blight

ATanquimammabs,6. 10. 2018 21:33

Torsion bras de quelqu'un est comment robuste votre sang pousse contre les parois de vos arteres lorsque votre coeur determination pompe le sang. Arteres sont les tubes qui transportent perseverent b gerer offre sang loin de votre coeur. Chaque set votre manque de sensibilite bat, il pompe le sang tout au long vos arteres a la prendre facilement de votre corps.
https://www.cialispascherfr24.com/acheter-tadalafil-5mg/